Зображення Мессі прибрали з фасаду стадіону Барселони

Раніше авторитетний журналіст Фабріціо Романо повідомив, що Мессі прилетить до Парижа

Барселона, швидше за все, втратила останню можливість повернути шестиразового володаря Золотого м'яча Ліонеля Мессі. Клуб активно позбавляється від будь-яких згадок про футболіста. Клуб прибрав зображення аргентинця з фасаду домашнього стадіону Камп Ноу. Про це повідомили в твіттері.

Зникли також і інші постери з портретами 34-річного футболіста. З 1 липня футболіст в статусі вільного агента після завершення контракту з Барселоною. Раніше сторони заявляли про бажання підписати нову угоду, але втілити задумане не вдалося через фінансові та структурні обмеження в чемпіонаті Іспанії.

Раніше авторитетний журналіст Фабріціо Романо повідомив, що Мессі прилетить до Парижа. За даними журналіста, Мессі і ПСЖ домовилися про контракт на два сезони з зарплатою 35 млн євро в рік.

Нагадаємо, Ліонель Мессі довго сумувати не став після розриву своїх відносин з іспанською "Барселоною". За інсайдерською інформацією 34-річний футболіст вже підписав контракт з паризьким клубом "Парі Сен-Жермен". Про це інформує видання "Коментарі", посилаючись на інформацію газети "L'Equipe". Про те, що Мессі вже на фінальній стадії підписання контракту з іменитим "ПСЖ" стало відомо спортивній газеті "L'Equipe". Відзначається, що зоряний аргентинець підписав дворічний контракт з можливістю продовження ще на рік.

Знову ж, за інсайдерською інформацією сьогодні Мессі пройшов медогляд і вже навіть підписав контракт, вибравши собі 30-й номер під яким виступатиме за паризький клуб. Цікаво, що 30-й номер символічний для Месії, адже саме під цим номером він починав свою кар'єру в Іспанії в "Барселоні". Багаторічний капітан "Барселони" був змушений покинути іспанський клуб після того, як він не зумів знайти компромісне рішення в питанні оплати і продовження контракту.