Знаменитий хокеїст та друг України несподівано підтримав Росію

Домінік Гашек зробив несподівану заяву про російських спортсменів

Відомий олімпійський чемпіон з хокею та легендарний воротар Домінік Гашек зробив дивну заяву та підтримав повернення російських збірних U-17 на міжнародні змагання з футболу. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.

За словами відомого спортсмена, діти не можуть відповідати за рішення своїх батьків.

"Я згоден. Я підтримую це рішення вже давно — при виконанні певних умов. Діти не несуть відповідальності за батьків. Звичайно, їхню команду можна буде пустити в країну тільки в тому випадку, якщо вони засудять війну Росії та російські злочини", — написав Гашек.

Відомо, що Домінік Гашек активно виступає проти "російського миру". Він неодноразово закликав гнати з України російських окупантів. Окрім цього, закликав НХЛ - найкращу хокейну лігу світу виділити Україні мільярди доларів. Адже вона продовжує співпрацювати з російськими хокеїстами. Нещодавно він прибув до України, де отримав нагороду "Друг України". Через усі заяви Гашека неодноразово ображали у Росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в УЄФА звинуватили Україну у подвійних стандартах. У Спілці європейських футбольних асоціацій хочуть заспокоїти країни, що повідомили про бойкот матчів із російськими командами U-17. Яких напередодні таки допустили до міжнародних змагань. Про це повідомив журналіст Sky Sports Роб Харріс.

Він написав, що у приватних розмовах УЄФА вказала федераціям, як бойкотують матчі з росіянами, на непослідовну позицію в цьому питанні. У свій захист в УЄФА нагадують про рекомендації Мінспорту України. Відомо, що у липні Міністерство молоді та спорту України пом’якшило вимоги до наших спортсменів через критику у суспільстві та дозволило їм змагатися з росіянами на міжнародній арені, але при умові якщо представники Росії виступатимуть без прапора та гімну.