Збірна України у стадії плей-офф: названо найімовірніших суперників українців

Збірна України виграла непростий виїзний матч проти Боснії та Герцеговини (2:0), посіла друге місце і вийшла у плей-офф

У неймовірно напруженому матчі у Зенеці збірна України здобула вольову перемогу проти збірної Боснії та Герцеговини. Підсумковий рахунок на табло 0:2 на користь гостей. Таким чином "синьо-жовті" посіли друге місце у своїй групі та отримали можливість поборотися на потрапляння на ЧС-2022 у стадії плей-офф. Як передає видання "Коментарі", про це пише спортивний портал "Sport.ua".

Відповідальність у грі проти боснійців була колосальна. Потрібно було грати на перемогу та ще й з огляду на матч збірних Франції та Фінляндії, де французи мали розібратися з фінами. Тим самим подарувавши надію українцям залишитися у грі за право виступати на ЧС-2022 у Катарі. Перед стартовим свистком, який свідчив про початок матчу, саме збірна Фінляндії була на другому місці в турнірній таблиці і мала шанси потрапити до стадії плей-офф.

Все склалося вдало для українців. Спочатку м'яч у сітку воріт відправив Олександр Зінченко, а згодом подвоїв перевагу українців Артем Довбик. Французи також із рахунком 2:0 не залишили шансів фінам.

Тепер вся футбольна Україна чекає 26 листопада, коли має відбутися жеребкування плей-офф на ЧС-2022. Тоді ж ми й дізнаємося про свого суперника. Суперником збірної України може стати Португалія, Шотландія, Італія, Швеція, Уельс. Також у цій низці є збірна Росії, але УЄФА, як відомо з політичних міркувань, розводить українців та росіян, за винятком стикових матчів цих команд. Матчі цієї стадії відбудуться у березні наступного року.

Читайте також на порталі "Коментарі" - збірна України з футболу знову зіграла внічию, цього разу із болгарами в Одесі.