Який відомий клуб домовився про контракт із Романом Яремчуком

Гент вимагає 25 мільйонів євро за продаж зіркового українця

Український нападник Роман Яремчук готується до справжнього топ-трансферу вже цього літа. Про це повідомляє Voetbal24.

Ще задовго до Євро-2020 було ясно, що Роман Яремчук покине бельгійський "Гент". Однак зараз в списку українського нападника є і результативний удар на чемпіонаті Європи, що суттєво збільшило інтерес відомих клубів до його персони.

Було відомо, що "Мілан" і "Вест Хем Юнайтед" сподівалися на прихід Яремчука, але 25-річний нападник швидше за все переїде в "Бенфіку". У португальської команди є всі умови, щоб підписати футболіста, який добре провів чемпіонат Європи. Яремчук вже обговорив умови контракту з представниками португальської першості.

Також вже ведуться переговори на клубному рівні, але "Гент" та "Бенфіка" ніяк не можуть домовитися про угоду. Бельгійці наклеїли на українця дуже великий цінник і просять у потенційних покупців ціну у 25 мільйонів євро, в той час, як "Бенфіка" сподівається трохи знизити ціну.

Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомляло про те, що Андрій Шевченко розповів, чому українська команда програла на Євро-2020. Тренер команди зазначив, що їхній сьогоднішній результат складно було б повторити навіть із добре укомплектованим складом команди. Крім того, він нагадав, що багато футболістів національної збірної не вийшли на поле через травми.

Також поразку національної збірної в матчі чвертьфіналу Євро-2020 прокоментував капітан збірної України Андрій Ярмоленко. Він зазначив, що швидкий м'яч англійців завдав "синьо-жовтим" серйозного удару, оскільки зламав план тренерського штабу на поєдинок.

Раніше стало відомо, як президент України Володимир Зеленський відреагував на програш національної збірної з футболу на Євро-2020. На своїх сторінках у соціальних мережах Володимир Зеленський написав, що жодна поразка не зламає нашу країну.