Головна Новини Спорт футбол Як Суркіс використав Шевченка
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Суркіс використав Шевченка

Андрій Шевченко залишився без роботи й без гарантій

14 вересня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:
Журналіст Ігор Циганик розповів про те, що президент ФК "Динамо" Ігор Суркіс дав зрозуміти, що не має наміру міняти румунського фахівця Мірчі Луческу на екс-тренера національної збірної Андрія Шевченка.


"Я подзвонив Суркісу і запитав. Він відповів, що контракт у Луческу до 2024 року. Луческу почуває себе добре, він сповнений сил. І він планує відпрацювати свій контракт. І поки що повна довіра до нього. У перспективі коли-небудь, звичайно ж , Андрій Шевченко може очолити Динамо ", — сказав Циганик.

Така перспектива, судячи із заяви, у Шевченка може наступити не раніше, ніж через три роки.

"Невже думаєте, що Шевченко буде чекати? Не думаю, що Шевченко буде чекати, щоб Луческу швидше пішов", — вважає Циганик.

Хоча ще 22 серпня стало відомо про те, що Суркіс спілкувався з Шевечнко на предмет його майбутньої кар'єри в Динамо. І екс-тренер збірної дав своє попередньо згоду очолити киян, повідомляв портал Meta-Rating.

Саме після цієї зустрічі, Шевченко вийшов на гучну прес-конференцію і заявив про свою образу на УАФ. За його словами, він хотів і далі тренувати головну команду, але йому всупереч домовленості, не запропонували таку можливість.

У УАФ слова Шевченка оперативно спростували, визнавши, що самі не були готові до його відходу. Саме тому нового тренера для збірної функціонери шукали в авральному режимі і змогли призначити Петракова тільки через три тижні.

Цікаво, що телеграм-канал ФК "Динамо" Київ обізнаний про душевний стан Шевченка. Там стверджують, що він ображений на Українську асоціацію футболу, а тому зачастив в офіс столичної команди. Суркіси не дали екс-тренеру збірної ніяких гарантій, і він уже півтора місяця не має роботи.

Як Суркіс використав Шевченка

Андрій Шевченко та Мірча Луческу. Фото: УАФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини