Головна Новини Спорт футбол Вболівальники "Шахтаря" зможуть подивитися матч з "Зорею" на стадіоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Вболівальники "Шахтаря" зможуть подивитися матч з "Зорею" на стадіоні

Донецький клуб підготував для своїх шанувальників унікальну можливість стежити за грою улюбленої команди зі стадіону

24 червня 2020, 16:56
Поділіться публікацією:

Вболівальники донецького "Шахтаря" зможуть зі стадіону спостерігати за матчем 27 туру чемпіонату України з футболу проти "Зорі". Про це повідомляє instagram "гірників".

Вболівальники "Шахтаря" зможуть подивитися матч з "Зорею" на стадіоні

Клуб підготував унікальну акцію для своїх фанатів. Кожен бажаючий зможе віртуально відвідати стадіон і підтримати команду в режимі реального часу. Для цього на арені стадіону встановлять додаткові екрани, і після реєстрації в спеціальному чаті вболівальник отримає доступ до Zoom-конференції.

Зазначимо, що після матчу відбудеться церемонія нагородження "Шахтаря" золотими медалями за перемогу в Українській Прем'єр-лізі. Зареєстровані фанати в режимі реального часу також зможуть привітати своїх улюбленців з чемпіонством.

Нагадаємо, матч "Шахтар" — "Зоря" відбудеться в Києві, на НСК "Олімпійський". Початок гри — о 19.30. Нагадаємо, донецький клуб виступає в столиці України з перших турів після рестарту чемпіонату.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що "Шахтар" став 13-разовим чемпіоном України, обігнавши за кількістю титулів київське "Динамо".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини