Український футболіст розповів як його родина тікала від війни

Довбик побажав українським військовим сил

Футболіст, що представляє збірну України та виступає за "Дніпро-1" Артем Довбик розповів про свої емоції від війни журналістам Футбол NEWS.

"Не знаю, якось розривається все всередині. Дивишся на цю ситуацію, яка була у Бучі, і сльози ллються просто так. Насамперед, через те, що ти не можеш нічого вдіяти. Від тебе нічого не залежить",- каже українська зірка футболу.

Артем Довбик зазначив, що тільки розпочалось вторгнення, його дружина поїхала з Дніпра в Черкаси, бо там було якийсь час спокійніше. Коли і там стало нестабільно, прийняли рішення, що рідним футболіста потрібно залишити країну і шукати притулку за кордоном. Сама поїздка була нелегкою Родина Довбика проїхала 350 кілометрів за два дні, коли вони виїжджали у Вінницю, там почали бомбити аеропорту.

Український форвард вдячний нашим військовослужбовцям, що героїчно стали на захист рідної країни.

"Збройні сили України – це головна команда нашої країни на сьогодні. Доля всіх українців зараз у їхніх руках та ногах. Дивлячись на те, як вони долають ворога, а в деяких напрямках проводять контратаки, у мене з'являється віра та гордість. Хочеться побажати їм сил і щоб швидше все закінчилося. Вони у серцях кожного українця, вони герої", - підсумував футболіст.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, які клуби цікавляться українським відкриттям на Євро-2020 Артемом Довбиком. Нападник "Дніпра-1" та української збірної, який вивів національну команду до 1/4 Євро-2020, Артем Довбик потрапив до сфери інтересів турецького "Трабзонспора".