Українець може перейти до Барселони: його гра зацікавила особисто Хаві

Віктор Циганков своєю грою зацікавив декілька європейських топклубів

Півзахисник іспанської “Жирони” Віктор Циганков влітку може змінити клуб, але не чемпіонат. В трансфері українця зацікавлена каталонська Барселона та особисто головний тренер Хаві. Про це повідомляє портал Fichajes.net передають “Коментарі”.

Як зазначає джерело, Барселона почала уважно стежити за Віктором, особливо після того, як ним зацікавились інші європейські гранди. Так в ЗМІ поширювалася інформація про інтерес до українця з боку мюнхенської “Баварії”, яка планує посилити конкуренцію в атаці для Лероя Сане та Сержа Гнабрі.

Головному тренеру “Барси” Хаві Ернандесу подобається гра українця та він хоче підписати Циганкова. Таким чином, каталонський клуб хоче перехопити футболіста в мюнхенців та увійти в наступний сезон 2024/2025 із Віктором у складі. Також повідомлялося, що “Жирона” хоче отримати за гравця близько 30 мільйонів євро, адже 50% прав на гравця належить київському “Динамо”.

Нагадаємо, що минулої зими Циганков перейшов до “Жирони” з “Динамо” за 5 мільйонів євро. За пів сезону 2022/23 українець зіграв 19 матчів забив 3 м’ячі та віддав 6 результативних передач. В цьому сезоні Віктор зіграв у восьми матчах в яких відзначився одним голом та одним асистом.

Читайте також, сьогодні в чемпіонаті Іспанії відбудеться лише один матч, але дуже важливий з огляду на боротьбу за першу сходинку. “Жирона” Циганкова та Довбика вдома прийматиме “Сельту” та в разі перемоги зможе знову очолити таблицю Ла Ліги, передають “Коментарі”.

“Коментарі” також писали, що в іспанській Ла Лізі на “Местальї” відбувся заключний матч 10 туру між “Валенсією” та “Кадісом”. В ньому взяв участь й Роман Яремчук, який вийшов з лави запасних на 75 хвилині зустрічі.