Головна Новини Спорт футбол У Мережі з'явився пародійний ролик про київське "Динамо" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі з'явився пародійний ролик про київське "Динамо" (ВІДЕО)

У ролику присутні Володимир Зеленський, Мірча Луческу, Ігор Суркіс та багато інших відомих персон

30 липня 2020, 19:09 comments1302
Поділіться публікацією:
















У Мережі з'явився пародійний ролик про київське "Динамо" (ВІДЕО)

У мережі з'явився мультфільм про призначення румунського тренера Мірчі Луческу в київське "Динамо". Мультфільм поширив ютуб-канал Kosi Gazon.

В анімаційному ролику з'явилися багато відомих для українців люди. Зокрема, екс-гравці і тренери "Динамо" Артем Мілевський, Олександр Алієв, Жуніор Мораєс, Олег Блохін, Олексій Михайличенко та Олександр Хацкевич. Також в мультфільмі показали президента України Володимира Зеленського та власника донецького "Шахтаря" Ріната Ахметова.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Мірча Луческу в інтерв'ю румунським ЗМІ повідомив, що змушений покинути київський клуб.

"Варто визнати, що я не буду працювати в київському "Динамо". Спочатку вдячний Ігорю і Григорію Суркісам, які мене запросили в команду. На жаль, я не можу працювати в атмосфері ворожості, особливо фанатів київського клубу. Я — не боягуз. Всі ж пам'ятають, як я був в "Бешикташ" і "Галатасараї". А це непримиренні суперники. Мені, як і всім гравцям, потрібна фанатська підтримка протягом усього матчу. Моя поява в "Динамо" не має ніякого відношення до грошей. Мені було цікавий цей виклик", — зізнався Луческу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини