Стало відомо, яке місце посіла національна збірна України з футболу цього року за версією ФІФА

Збірна України набрала 1521 бал

Збірна України по футболу стала двадцять четвертою за рейтингом Міжнародної федерації футболу. Команда зберегла свої місце, набравши 1521 бал.

За версією УЄФА українська національна команда шістнадцята у списку.

Українські футболісти будуть виборювати перемогу у команд Нідерландів, яке посідає 14 місце у фінальному турнірі Євро-2020, Австрії – вона 23 у списку, команда Північної Македонії завоювала 65 місце.

Нижче, опублікований рейтинг ФІФА на сьогодні:

На першому місці команда Бельгії – 1780, Франція посіла друге місце кількістю очок 1755, третя – команда Бразилії — 1743, Англія на четвертому - 1670, команда Португалії – п’ята — 1662, шоста – Іспанія, яка набрала 1645 очок, Аргентина з її 1642 очками посіла сьоме місце, команда Уругваю восьма у списку, дев’ятою є Мексика — 1632, завершує першу десятку в рейтингу ФІФА команда Італії. Україна, як ми казали вище посідає 24 місце з кількістю очок 1521.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що для української збірної визначилися конкуренти у кваліфікації на Чемпіонаті Світу з футболу у 2022 році, який відбудеться в Катарі. Національна команда нашої країни буде битися за першість в групі D разом з командами Франції, Фінляндії, Боснії та Герцеговини та Казахстану.

Крім того, стало відомо, що команди, що увійшли до Ліги чемпіонів для участі в Чемпіонаті світу 2022 року в Катарі, отримають премію в розмірі 12 мільйонів доларів США. Про такий призовий фонд від ФІФА йдеться в іноземних ЗМІ. Ця сума складається з двох частин: 10 млн доларів США виділяється у якості нагороди за участь в груповому етапі, ще два мільйони доларів видається на підготовку до змагань.