Стало відомо хто може покинути "Динамо" та "Шахтар" цієї зими

Кияни можуть не дорахуватися Шабанова та Бурди, а "гірники" - Марлоса та Мораєса

Як стало відомо, київське "Динамо" та донецький "Шахтар" цієї зимової паузи можуть не дорахуватися деяких своїх футболістів.

Наприклад, у двох захисників чинного чемпіона України Артем Шабанова та Микити Бурди підходять до завершення контракти з клубом. Незважаючи на те, що їхні трудові угоди розраховані до травня (Шабанов) та червня (Бурда) 2022 року, футболісти вже можуть підписувати попередні угоди з будь-яким іншим колективом.

Враховуючи, що цієї осені Микита зіграв кілька ігор за молодіжний склад, у зв'язку з паузою (майже рік) після важкої травми і не підключався до основної команди, то навряд чи зможе закріпитися знову у складі. Тим більше, з огляду на стабільну гру Забарного та Сироти.

Також не може похвалитися своєю постійною грою в основі і Артем. Цього сезону Шабанов провів лише шість матчів у чемпіонаті і один раз виходив у кубку України.

У віце-чемпіона країни також намічається відхід українсько-бразильських гравців. Йдеться про Марлоса і Мораєса.

Так, наприклад, Марлосу свій інтерес виявляє "Інтернасьональ". Зважаючи на те, що його контракт закінчується наприкінці цього року і сам гравець не горить великим бажанням залишатися у "Шахтарі", то можливий його переїзд до Бразилії.

Нинішнього сезону на рахунку натуралізованого українця 14 матчів, у яких він за системою гол пас набрав 6 балів (2 голи та 4 асисти).

У Мораеса ситуація трохи інша. Останні півроку нападник не грав через тяжку травму. До того ж, у 34-х річного натуралізованого українця закінчується контракт, який "Шахтар", з великою ймовірністю продовжувати не буде, враховуючи високі вимоги із зарплати і той факт, що у весняній частині сезону гірники вже не гратимуть у єврокубках.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", понад шістдесят років тому на олімпіаді в Мельбурні сталося "криваве побоїще".