Шевченко розповів, в який клуб він мріє повернутися

Колишній тренер збірної України Андрій Шевченко, який раніше відіграв за італійський "Мілан" вісім років, заявив, що має величезне бажання повернутися в клуб

Колишній тренер національної збірної України з футболу Андрій Шевченко зізнався, що він продовжує жити мрією - повернутися в італійський "Мілан", де пройшли найкращі вісім років в його житті. Як інформує видання "Коментарі", про це пише Sportarena.com з посиланням на Pianetamilan.it.

Андрій Шевченко зізнався, що він відчуває нестачу енергії, яку отримував на футбольному полі, куди виходив захищати кольори міланського клубу. Ця енергія передавалася від переповнених трибун, від підтримки уболівальників. Також є туга за підготовкою до відповідальних і важливих матчів у складі "червоно-чорних".

"У мене є величезне бажання повернутися в "Мілан" і знову почути цю музику", - зазначив Андрій Шевченко.

Ексбомбардир "Мілана" розповів, що його кар'єра в італійському клубі була чудовою, тому що подарувала незабутні емоції та враження, а також два фантастичних фінали Ліги Чемпіонів.

Шевченко зазначив, міланський клуб має найбільшу історію, яку відчуваєш, коли знаходишся в команді, коли одягаєш червоно-чорну футболку і виходиш у ній на поле, багатотисячна армія вболівальників вітає тебе. Андрій Шевченко вважає, що головні перемоги "Мілана" ще попереду, адже у клубу є не тільки історія, а й великий потенціал, щоб досягати нових вершин.

Відзначимо, українець сумарно відіграв за "россонері" вісім років, забивши 175 голів у 322 матчах. З серпня 2021 року офіційно Андрій Шевченко безробітний, розглядає пропозиції від клубів, щоб продовжити тренерську кар'єру, але з вибором поки ще не визначився.

Портал "Коментарі" повідомляв, що інтерес до послуг Шевченка почали виявляти три клуби МЛС.