Шевченко пояснив, як збірній України вдалося перемогти Швейцарію

Головний тренер української збірної з футболу залишився задоволений грою дебютантів

Рецепт перемоги збірної України в матчі проти Швейцарії розкрив головний тренер Андрій Шевченко. Команда змогла реалізувати моменти, які траплялися під час гри, краще ніж суперники. Про це Шевченко розповів під час прес-конференції.

Перша гра української збірної в новому сезоні Лізі націй відбулася напередодні у Львові. Матч проти збірної Швейцарії українці завершили з рахунком "2:1".

"Варто зазначити, що суперники багато нам не дозволяли, вони працювали по всьому полю. Фізично це досить сильна команда. Але ми змогли скористатися моментами та забити наші голи. Такі моменти були й у Швейцарії. Але в завершальній стадії ми сьогодні зіграли краще. Стан у футболістів різний був, але всі вони добре тримали темп гри ", - зазначив Шевченко.

Не зміг не звернути увагу головний тренер і на гру дебютантів. У матчі проти Швейцарії вперше на поле в складі збірної України вийшли Богдан Михайличенко та Олександр Тимчик.

"Їхня перша гра була проти дуже непростих суперників. Але завдання, які ми перед ними поставили, вони виконали повністю. Візьмемо перший гол - він трапився з відмінного підключення Тимчика", - поділився враженнями Шевченко.

Також тренер зазначив, що йому майже не довелося міняти гравців на полі. За весь матч було лише три заміни.

Раніше "Коментарі" розповідали, чому хотіли скасувати Лігу націй.