Шевченко пояснив розгромну поразку збірної України в матчі з Францією

Прямо перед матчем з чинним чемпіоном світу гравців української команди почав косити коронавірус

Головний тренер української збірної прокоментував результати гри проти Франції. Розгромна поразка збірної сталася через збіг обставин, сказав Андрій Шевченко під час прес-конференції після закінчення товариського матчу. На поле проти чинних чемпіонів світу довелося виводити практично молодіжну збірну.

Товариський матч між збірними України та Франції закінчився з результатом 1:7 на користь французів. За всю історію українського футболу це найбільш серйозна поразка. Прямо перед грою команда опинилася в дуже складному становищі. Частина гравців не змогли поїхати до Франції через травми, ще частина не вийшли на поле через коронавірус.

"Опинившись у такій ситуації, гравці поставилися до матчу дуже серйозно. Вони працювали. Але порівнювати дві команди неможливо. Якісь окремі шматочки, скажімо, на початку другого тайму у нас непогано вийшли. Але все, що відбулося сьогодні - багато в чому просто збіг обставин. Збірна Франції - це одна з кращих команд, чинний чемпіон. Але у нас не вийшло сформувати наш найкращий склад, щоб спробувати з нею конкурувати", - пояснив Шевченко.

Поки що неясно, чи зможе збірна оговтатися до матчів з Німеччиною та Іспанією.

"У нас проблемних позицій зараз багато. Незрозуміло, скільки гравців зможуть вийти на поле. Ситуація важка. Ми цього разу практично викликали молодіжну збірну. Попереду у нас матчі з Іспанією та Німеччиною. Футболісти з "Шахтаря" тести на коронавірус здаватимуть 8 жовтня . Після цього ми зрозуміємо, яка у нас ситуація. Поки що я не знаю, чи зможе до нас хтось приїхати. Зараз у нас є 18 гравців і 1 воротар", - додав тренер української збірної.

Варто відзначити, що матчі з Німеччиною та Іспанією будуть вже офіційними.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що гравців донецького "Шахтаря" відправили на самоізоляцію після того, як у двох футболістів виявили коронавірус.