Головна Новини Спорт футбол Шахтар став 13-кратним чемпіоном України і обійшов Динамо за кількістю трофеїв
commentss НОВИНИ Всі новини

Шахтар став 13-кратним чемпіоном України і обійшов Динамо за кількістю трофеїв

В історії незалежної України у футбольної команди «Шахтар» відтепер найбільша кількість перемог, тож клуб вперше випередив «Динамо»

20 червня 2020, 23:55 comments2026
Поділіться публікацією:

Донецький футбольний клуб "Шахтар" вперше випередив київську команду "Динамо" за кількістю трофеїв в історії незалежної України. Й хоча на внутрішній арені у вічних противників порівну нагород, але у "гірників" ще є приз Кубку УЄФА. Про це пише УНІАН.

Шахтар став 13-кратним чемпіоном України і обійшов Динамо за кількістю трофеїв

Так, сьогодні "Шахтар" достроково став 13-кратним чемпіоном в Україні після перемоги над "Олександрією". Матч у 27-му турі Української Прем'єр-ліги закінчився з рахунком 3:2, принісши звання чемпіона "Шахтарю" за п'ять турів до закінчення сезону.

Всього на рахунку "Шахтаря" 35 перемог: 13 в чемпіонаті, 13 в Кубку України, 8 в Суперкубку, а також один Кубок УЄФА. Тоді як "Динамо" має 34 титули — 15 в чемпіонаті, 11 в Кубку і 8 в Суперкубку.

Додамо, що динамівці теоретично могли б знову зрівнятися з "гірниками", якби вони перемогли у фіналі Кубка країни. Але математичних шансів наздогнати дончан у столичного клубу вже немає. якщо переможуть у фіналі Кубка країни. Але математичних шансів наздогнати донеччан у столичного клубу вже немає.  

Нагадаємо, легенда українського футболу Андрій Шевченко продовжив контракт з нашою збірною.

Раніше портал "Коментарі" писав, що футбольних вболівальників хочуть частково повернути на стадіони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини