Головна Новини Спорт футбол Серветку зі сльозами Мессі виставили на аукціон: скільки просять за лот (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Серветку зі сльозами Мессі виставили на аукціон: скільки просять за лот (ФОТО)

Хустинку, якою Мессі витер сльози, йдучи з «Барселони», намагаються продати за мільйон песо

14 серпня 2021, 10:52
Поділіться публікацією:

Життя потрібно прожити так, щоб серветки із вашими сльозами виставляли на аукціонах за шалені гроші. Найвідоміший футболіст Ліонель Мессі може похвалитися подібною славою, про що повідомляє ресурс "Про Футбол".

Серветку зі сльозами Мессі виставили на аукціон: скільки просять за лот (ФОТО)

Сльози Мессі оцінили в мільйон песо. Фото з відкритих джерел

Як відомо, для Мессі рішення покинути практично рідну "Барселону" стало дуже важким. На пресконференції, під час якої спортсмен заявив про завершення кар'єри в цьому футбольному клубі, він не зміг стримати сліз.

Добросердечні учасники заходу позичили йому серветку, якою той витер зволожені очі. Здавалося б, інцидент, котрий розчулив більшість фанатів, на цьому і закінчився.

Серветку зі сльозами Мессі виставили на аукціон: скільки просять за лот (ФОТО) - фото 2
Серветку зі сльозами Мессі виставили на аукціон: скільки просять за лот (ФОТО) - фото 3

Однак за кілька днів хустинка із підсохлими сльозами легенди футболу виявилася серед дорогих лотів на аргентинському аукціоні Mercado Libre. Оцінили цю річ у 10 тисяч доларів.

Зазначимо, що чимало новинних сайтів повідомили, мовляв, за хустинку просять мільйон доларів. Однак плутанина вийшла через те, що в Аргентині використовують значок долара ($). Замість американської валюти ним позначають місцеве песо. Загальна ж сума, яку просять за лот, пов'язаний із Мессі, досягає якраз-таки мільйона песо.

Серветку зі сльозами Мессі виставили на аукціон: скільки просять за лот (ФОТО) - фото 4

Додамо, що продавець лота вказав в описі, що на серветці є не тільки сльози футболіста, але й виділення із його носа. Цей біологічний матеріал, вважає підприємливий ділок, можуть у майбутньому використовувати для клонування Мессі.

Також слід підкреслити, що лот виставив користувач у Буенос-Айресі. Багато користувачів мережі вже заявили, що це дуже дивно, адже фінальну пресконференцію Ліонель Мессі давав у Європі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, з яким європейським футбольним клубом Мессі вже встиг укласти новий контракт після виходу з "Барселони". Подробиці угоди — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, як гравці української збірної попрощалися з Андрієм Шевченком, який вирішив залишити тренерське крісло.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини