Приголомшив заявою: Шевченко розповів, чому пішов з посади тренера національної збірної з футболу

Легендарний футболіст скликав брифінг

Відомий футболіст та екстренер Національної збірної нашої країни з футболу заявив, що хотів би й надалі тренувати цю футбольну команду, але керівництво УАФ не робить йому пропозиції про підписання нового контракту.

Така сенсаційна заява прозвучала від Шевченка під час брифінгу, де також був присутній увесь тренерський штаб.

Успішний тренер, завдяки якому збірна нашої держави здобула визнання на Євро-2020, наголосив, що очільник футбольної Асоціації пан Павелко не говорив про подовження співпраці.

За словами відомого футболіста, після Євро-2020 він прийняв рішення продовжити контракт. В столиці України повідомив про це президента Павелка. Той відповів, що ще не готовий обговорювати таке рішення. Тоді Андрій Шевченко взяв відпустку. Потім знову зустрівся з футбольним функціонером на фіналі чемпіонату Європи – і нічого нового не почув. 30 липня контракт відомого українського тренера закінчився, про що Шевченко написав в Інтернеті.

"Я не говорив, що йду, я лише оголосив усім, що мій контракт закінчився", - наголосив Андрій Шевченко.

Також відомий футболіст пояснив, чому проводить зараз зустріч з журналістами. Бо він вирішив виступити на цьому заході разом зі своїми помічниками. Як він підсумував, вони разом приходили сюди, працювали гуртом і тепер всі разом беруть участь в цій зустрічі з представниками ЗМІ.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що Шевченко розповів, від кого чекає пропозицій по тренерській роботі. Екснаставник національної збірної України з футболу Андрій Шевченко зізнався, що поки що не має пропозицій по роботі тренером, тому готовий розглянути усі варіанти, які будуть надходити.