Перший клуб УПЛ отримав дозвіл на повернення вболівальників на трибуни

Кількість допустимих місць на стадіон буде обмежена

Повернення вболівальників на трибуни в Україні – це тема яка давно обговорювалась серед громадян та чиновників. І ось, офіційно перший клуб української Прем’єр-ліги отримав дозвіл від військової адміністрації області на проведення матчів з глядачами. Про це повідомляє пресслужба футбольного клубу “Верес”.

Вболівальники повернуться на трибуни стадіону Авангард у весняній частині сезону! Народний клуб отримав відповідний дозвіл від Рівненської обласної військової адміністрації! Звісно, за умови дотримання усіх вимог безпеки в умовах дії воєнного стану, – йдеться в повідомленні клубу.

Найближчий домашній матч “Вереса” відбудеться вже 25 лютого, в якому рівняни зіграють проти “Колоса”. Початок матчу о 13:00. Кількість квитків обмежена та становить 1200-1300 штук.

Читайте також, що відбулася пресконференція між ексчемпіоном світу у трьох вагових категоріях Василем Ломаченком та колишнім абсолютним чемпіоном Джорджом Камбососом. Під час якої було офіційно оголошено про поєдинок між боксерами. Австралієць повідомив як буде готуватися до поєдинку з українцем.

Нагадаємо, що донецький “Шахтар” продовжив контракт із півзахисником команди Георгієм Судаковим. Він є вихованцем академії клубу та одним із ключових хавбеків команди.

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи.