Найсексуальніша вболівальниця ЧС продовжує відвідувати стадіони Катару (ФОТО)

Хорватська вболівальниця та модель привертає дедалі більше уваги на Чемпіонаті світу в катарі через свій зовнішній вигляд.

Модель та найсексуальніша вболівальниця Чемпіонату світу Івана Нолл вчергове відвідала стадіон в Катарі і підтримала збірну Хорватії. Жінка була одягнена в джинсову мініспідницю, чоботи вище колін та топ в національних кольорах країни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram моделі.

Завдяки своєму вбранню Івана Нолл привертає увагу на футбольних аренах Чемпіонату світу, особливо в мусульмансько-консервативному Катарі. За інтернет-зіркою стежить в Instagram 1,2 млн людей. На кожному наступному матчі хорватська модель носила все менше вбрання.

У стартовому матчі збірної Хорватії на Чемпіонаті світу в Катарі (Хорватія – Марокко 0:0) Нолл була в довгій обтислій сукні з капюшоном. На другий поєдинок своєї команди (Хорватія – Канада 4:1) вона з'явилася в просторій сукні, яка відкривала плечі та коліна. В останньому матчі групового етапу (Хорватія – Бельгія 0:0) модель з'явилася на стадіоні в червоних легінсах і короткому топі з декольте в національних кольорах.

"Досі всі були дуже добрі зі мною. Навіть жителі Катару кажуть, що я можу носити те, що хочу. Думаю, їм подобається те, що я тут роблю. Зрештою, вони зі мною фотографуються на пам'ять", - розповідає Івана Нолл.

В першому раунді плей-оф Івана Нолл одягнула джинсову мініспідницю, чоботи вище колін та топ в кольорах національної збірної Хорватії.

Переглянути фото хорватської моделі на Чемпіонаті світу в Катарі можна нижче:

Хорвати в 1/8 обіграли збірну Японії в серії пенальті. 9 грудня Хорватія зустрінеться з фаворитами турніру збірною Бразилії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про українських журналісток 5 каналу, які вирішили роздягнутись для благодійного календаря, а всі виручені кошти мали піти на допомогу ЗСУ. Проте таку ініціативу редакції каналу розкритикувала громадськість.

Також "Коментарі" писали про чоловіка, який вибіг на поле під час матчу Чемпіонату світу в Катарі з футболкою з написом "Врятуйте Україну".