“Ми краще граємо з суперниками, що атакують”: Почеттіно про матч з “Тоттенхемом”

Гра між “Тоттенхемом” та “Челсі” відбудеться сьогодні о 22:00

Сьогодні відбудеться центральний матч 11 туру Англійської Прем’єр-ліги між “Челсі” та “Тоттенхемом”. Головний тренер “синіх” Маурісіо Почеттіно прокоментував майбутню гру, повідомляє офіційний сайт ФК “Челсі”, передають “Коментарі”.

Я буду поводити себе природно. Я сподіваюся отримати задоволення від чудової гри, я хочу перемагати, це буде конкурентна гра, і водночас я хочу насолоджуватися перебуванням у місці, де я був частиною процесу створення чогось особливого. Я справді спокійний, хочу насолоджуватися цим, і я сподіваюся, що ніч буде для нас доброю, – сказав Почеттіно.

Головний тренер “Челсі” в матчі з “Тоттенхемом” очікує більш відкритої гри, ніж була в грі з “Брентфордом”. Там “бджоли” сиділи глибоко в захисті та не давали вільних зон. Також, на його думку, два найкращих виступи його команди в цьому сезоні були проти “Арсеналу” та “Ліверпуля”. Тож, Почеттіно вважає, що “Челсі” простіше грати з суперниками, що атакують.

Коли ми граємо проти команд з низьким блоком, нам важко позиційно атакувати. Коли у нас є простір, ми можемо виступати краще і створювати більше моментів. Ми говоримо про молоду команду, якій потрібно рости. Треба розуміти коли потрібно атакувати, коли потрібно зберігати спокій, володіти м’ячем і контролювати гру. Це все те, що приходить з часом. Зараз ми не маємо часу. Ми починаємо поспішати з рішеннями, робимо помилки та втрачаємо позиції. Ми програли ігри проти “Ноттінгем Форест”, “Астон Вілли” та “Брентфорду” у перехідних фазах, – зазначив аргентинець.

Також нагадаємо, що вже сьогодні відбудеться центральний матч 11 туру Англійської Прем’єр-ліги між “Тоттенхемом” та “Челсі”. Де та о котрій годині дивитися лондонське дербі повідомляють “Коментарі”.