Мессі пригледів розкішний замок для сім'ї під Парижем

Футболіст Ліонель Мессі пригледів замок для сім'ї недалеко від тренувальної бази ПСЖ

Форвард "Парі Сен-Жермен" (ПСЖ) Ліонель Мессі після переїзду до Франції в серпні й тривалого проживання з сім'єю в п'ятизірковому готелі серйозно задумався про власну нерухомість у країні. Легендарний футболіст разом з дружиною розглядає варіант з покупкою замку Pink Palace за 41 мільйон фунтів стерлінгів (56,3 мільйона доларів). Про це повідомляє видання The Sun.

Сім'я Мессі дуже хоче знайти постійне місце проживання, а його дружина Антонелла шукала ідеальний будинок. У пари є певні критерії, яким необхідно відповідати, що ускладнює пошук. У власності повинен бути критий басейн, тренажерний зал, кілька дитячих кімнат, парковка, приватний домашній кінотеатр, кондиціонер і сад.

Особняк пари в Барселоні відповідав цим критеріям. Додатковою перевагою були приголомшливі пейзажі та невелике футбольне поле. Антонелла подумала, що знайшла місце, що відповідає її потребам, — будинок у Нейї-сюр-Сен на околиці Парижа, але, як повідомляється, власник збільшив свою щомісячну запитувану ціну на 8500 фунтів стерлінгів, коли дізнався, що зацікавленою стороною є Мессі.

Це поклало кінець інтересу сім'ї, і тепер Антонелла зосередила свою увагу на замку, виставленому на аукціоні Sotheby's за 41 млн фунтів стерлінгів.

Гігантський маєток площею 2000 квадратних метрів, побудований у 1899 році, може похвалитися 30 кімнатами та є гідним уваги. У ньому є розкішний критий басейн, домашній кінотеатр і тренажерний зал, у Мессі навіть буде доступ до свого особистого корту для сквошу.

Крім того, на території є гаражі та приміщення для персоналу. Колишній президент Франції Шарль де Голль також зупинявся в замку протягом трьох днів у 1940 році під час Другої світової війни.

Повідомляється, що Антонелла здійснила поїздку по власності, але ще раз подивиться на неї з Мессі, перш ніж прийняти остаточне рішення. Але аргентинця може переконати той факт, що він знаходиться всього за 15 хвилин їзди від тренувальної бази ПСЖ.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Мессі довго не сумував за "Барселоною" - у 34-річного аргентинця новий контракт. Французький ПСЖ продовжує збирати усіх зірок у Парижі. Фінансові "апетити" Мессі акціонери ПСЖ втамували сповна.