“Манчестер Юнайтед” спробує підписати зірку мадридського “Реала”

Вінісіус Жуніор нещодавно продовжив контракт з “Реалом” до 30 червня 2027 року

"Манчестер Юнайтед" готовий запропонувати Вінісіусу Жуніору велику річну зарплату, яка перевищить 20 мільйонів євро, щоб спробувати переконати його піти з "Реала". Про це повідомляє іспанське видання Fichajes посилаючись на Defensa Central.

Попри те, що Вінісіус нещодавно продовжив контракт з “Реалом” до 30 червня 2027 року, “Манчестер Юнайтед” залишає відкритий інтерес до цього талановитого бразильського вінгера. Англійський клуб готовий зробити величезну фінансову пропозицію із щорічною зарплатою, що перевищує 20 мільйонів євро, з метою переконати Вінісіуса перейти до АПЛ. Проте, трансфер виглядає дуже складно, беручи до уваги позицію самого гравця, який бажає залишитися в “королівському клубі”..

Ця ідея від “Манчестер Юнайтед” виникла на фоні їхнього великого бажання завершити важкий період та погані результати останніх років. Прихід Вінісіуса може змінити хід речей і надати команді новий стиль та відновити втрачену велич.

Вінісіус Жуніор приєднався до “Реала” в липні 2018 року, коли йому було всього 18 років, і дебютував за “Реал Мадрид Кастілья” 26 серпня. За шість сезонів, проведених в команді, він зіграв 235 матчів, забив 63 голи та виграв 9 трофеїв: 1 Лігу чемпіонів, 2 клубних чемпіонати світу, 1 Суперкубок Європи, 2 Ла Ліги, 1 Кубок Іспанії та 2 Суперкубки Іспанії.

Читайте також, що “Манчестер Юнайтед” в цьому сезоні переживає не найкращі часи. Команда Еріка Тен Хага посідає восьме місце в АПЛ та вилетіла з “Кубка Карабао”, а півзахисник команди Каземіро отримав травму.

Також зазначимо, що Михайло Мудрик, який через травму пропустив два матчі “Челсі” через травму, повертається до тренувань в загальній групі.