Футболістки агресивно накинулись та побили суддю матчу (ВІДЕО)

Футболістки жіночої команди DCMP Bikira жорстоко побили арбітра матчу в Конго.

Скандальна подія сталась під час футбольного матчу в Демократичній Республіці Конго. Під час матчу між жіночими командами Lubumbashi та DCMP Bikira, гравці останньої не погодились з рішенням арбітра матчу та агресивно накинулись на нього. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на новинний ресурс про конголезький футбол Leopardsfoot.

Гравці футбольного клубу DCMP Bikira не змогли змиритись з рішенням арбітра, який вирішив не ставити пенальті у ворота їх суперників команди Lubumbashi. Після агресивної поведінки футболісток, арбітр змушений був тікати з поля, проте жінки наздогнали його за межами поля і почали нещадно бити. Окрім жінок з команди, також до побиття футбольного судді взявся і персонал клубу до якого входили чоловіки.

Переглянути відео з побиття арбітра футбольного матчу футболістками команди DCMP Bikira можна нижче:

Цікаво, що пенальті, ймовірно, не змінило б хід футбольного матчу, адже команда DCMP Bikira вже програвала з рахунком 5:1. По скандальному інциденту з агресивним нападом футболісток та персоналу клубу DCMP Bikira розпочато внутрішнє розслідування футбольними органами країни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що британські політики тиснуть на УЄФА, адже хочуть заборонити участь у Чемпіонаті Європи 2024 року для збірної Білорусі, яка підтримує російську агресію.

Також "Коментарі" писали про британського спортсмена, який зрадив своїй дружині на вулиці з жінкою свого друга. Інцидент потрапив у мережу, а регбіст просить вибачень та звинувачує у всьому алкоголь.