Футболісти збірної України назвали головну причину поразки від Нідерландів

На думку футболістів, було дуже багато моментів в першому таймі і з одного, і з іншого боку

Гравці збірної України після поразки від Нідерландів на Євро-2020 заявили, що матч був цікавим і швидким. Також вони відзначили головні помилки команди в поєдинку. На думку футболістів, було дуже багато моментів в першому таймі і з одного, і з іншого боку. Гравців цитує офіційний сайт УАФ.

"Звичайно, був важкий поєдинок. Ми розуміли, проти кого ми граємо. У нас був серйозний, сильний суперник. Всі хлопці виклалися, тренерський штаб задоволений самовіддачею. Шкода програвати такі матчі в кінці", - підкреслив Ярмоленко. Гравець також зазначив, що команді не вистачило досвіду.

Зінченко ж відповів на питання про те, здивувала українську команду збірна Нідерландів.

"Ми чекали такої гри, оскільки вона любить бути на м'ячі та діяти першим номером. "Помаранчеві" багато часу володіли м'ячем, особливо в першому таймі. Нам було дуже складно виходити з оборони...", - розповів Зінченко.

Своєю чергою головний тренер збірної Андрій Шевченко вважає, що його підопічні пропустили зовсім необов'язковий гол. Шевченко прокоментував використання схеми в три центральні захисники, як в березні проти Франції.

"У нас були варіанти. Я вважаю, що в 4-3-3 при наявності наших вінгера команда дуже добре грає. Тому ми провели товариські гри за такою схемою", - підсумував наставник.

Як повідомляли раніше футбольні символи України та гасла визнали офіційним. Виконком УАФ одноголосно підтримав пропозицію увіковічнити їх у футбольній традиції нашої країни. Згідно з рішенням УАФ, відтепер на всіх офіційних подіях, на заходах за участю представників УАФ на міжнародній арені та в матчах національних збірних можна використовувати не тільки малий герб УАФ у вигляді тризуба з написом "Ukraine", а й великий герб - карту України з Тризубом в центрі, зауважив Павелко, читайте більше в нашому матеріалі.