Головна Новини Спорт футбол ФК Карпати йде на карантин: Covid-19 захворіли 11 гравців і 15 співробітників
commentss НОВИНИ Всі новини

ФК Карпати йде на карантин: Covid-19 захворіли 11 гравців і 15 співробітників

ФК Карпати пропустять мінімум два матчі через карантин

2 червня 2020, 20:42 comments1385
Поділіться публікацією:

Представники футбольного клубу Карпати розповіли про звільнення на карантин як мінімум на два тижні через поширення коронавіруса Covid-19 серед гравців і співробітників клубу. На офіційному сайті футбольного клубу повідомили, що майже половина тестів на коронавірус показали позитивний результат. Повторний тест здали 65 осіб.

ФК Карпати йде на карантин: Covid-19 захворіли 11 гравців і 15 співробітників

Ще в середу, 27 травня, ЗМІ озвучили число у 13 хворих в футбольному клубі Карпати, а пізніше видання Sport Arena повідомило про 26 хворих. Журналіст Олег Ящук підтвердив інформацію. За його словами, захворіли 11 гравців і 15 співробітників клубу, серед яких в тому числі тренери.

Представники футбольного клубу Карпати повідомили про спалах коронавіруса у суботу, 30 травня. Футболісти пропустили домашній матч 24 туру Української Прем'єр-ліги проти Маріуполя. Гості дізналися про скасування матчу вже в дорозі і були змушені їхати назад.

Тепер Карпати пропустять ще як мінімум для матчу проти Ворскли і Дніпра-1. Футбольний клуб займає останнє місце в сезоні 2019-2020 років Української Прем'єр-ліги і ризикує вилетіти в Першу лігу в наступному сезоні.

Як повідомляв портал "Коментарі", Шахтар обіграв Динамо з розгромним рахунком у Києві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини