"Дивно пишатися командою після поразки": слова тренера “Шахтаря” про матч з “Порту”

Донецький “Шахтар” в надрезультативному матчі поступився “Порту”

Донецький “Шахтар” завершив виступи в цьому сезоні Ліги чемпіонів. У надрезультативному матчі “гірники” поступилися “Порту” з рахунком 5:3. Після матчу головний тренер “гірників” Маріно Пушич дав пресконференцію. Про це повідомляє пресслужба ФК “Шахтар”.

На жаль, ми програли, а причина дуже проста — вони забили п’ять голів, а ми тільки три. Порту — це дуже хороша команда, яка діє у високому темпі, дуже авантюрна.

Суперник гарно розпочав, ми гарно відігравалися. Ми навіть домінували в деяких моментах. Але ми все ж припустилися двох-трьох непотрібних помилок. На цьому рівні така кількість помилок — недозволена розкіш.

Через це відігратися було не так легко, але, звісно, ми намагалися це зробити весь час. Особливо в останні 25 хвилин.

Ми справді зробили все, але й вони зробили все. Тому я пишаюся цією командою, дуже молодою командою. Ці поєдинки важливі для процесу навчання молодих гравців, бо тільки так ти можеш отримати цей досвід.

Я тільки можу сказати, що дуже задоволений зусиллями моїх гравців. Ми досягли дуже важливої мети для клубу і залишаємося у чудовому турнірі — у Лізі Європи, – сказав наставник “гірників”.

Читайте також, що серед вболівальників мадридського “Реала” не вщухають дискусії щодо того хто повинен бути основним воротарем команди. Зараз Кепа відновився після травми, а Лунін провів п’ять досить впевнених матчів за відсутності іспанця. Під постом клуба в соцмережі X вболівальники зробили опитування.

Також, зазначимо, що не вщухають розмови щодо інтересу до півзахисника донецького “Шахтаря” та збірної України Георгія Судакова серед топових європейських клубів. Найбільший інтерес приписують туринському Ювентусу.