"Динамо" без шансів обіграло "Баварію" в юнацькій Лізі чемпіонів

Кияни продовжують очолювати турнірну таблицю групи Е

Сьогодні, у Києві, на стадіоні "ім. В. Лобановського" відбувся матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів з футболу серед U 19. Як повідомляє sport . ua, київське "Динамо" на своєму полі приймало однолітків з мюнхенської "Баварії".

"Біло-сині" після чотирьох попередніх ігор очолювали турнірну таблицю, маючи у своєму активі 10 балів. Німецькі юнаки, з нулем у графі "очки", посідали останнє місце.

Кияни з перших хвилин гри, заволодівши перевагою, пішли вперед. У результаті, вже у дебюті матчу, капітан "Динамо" Яцик відкрив рахунок.

Гольова атака зародилася на лівому фланзі, де активно діяв Діалло. Він обіграв суперника та віддав передачу Вівчаренко, а той направив м'яч у штрафний майданчик. Яцик випередив усіх і головою точно пробив у правий від воротаря кут воріт.

Господарі поля продовжували нарощувати темп і все частіше створювали біля воріт німецького клубу гольові моменти. До кінця першого тайму точними ударами могли відзначитися Діалло, Бражко, Попов та Дячук. Але в одних випадках вдало діяв голкіпер "Баварії" Шенк, а в інших м'яч летів повз ціль.

У другому таймі пішов сніг, що арбітру навіть довелося поміняти білий м'яч на червоний. Грати стало складніше, проте суперники зуміли забити по одному голу. За 20 хвилин до кінця матчу кияни подвоїли рахунок. А в компенсований арбітром час мюнхенці все ж таки змогли розмочити підсумкові цифри на табло – 2:1.

Після цієї перемоги кияни продовжують очолювати турнірну таблицю своєї групи. Після 5 ігор, в активі "динамівських" юнаків 13 балів. "Баварія", не маючи жодного балу, на останньому місці.

Юнацька Ліга УЄФА. Група Е. 5-й тур

Динамо U19 - Баварія U19 - 2:1

Динамо U19: Нещерет, Бенедюк (Малюк, 88), Біль, Дячук, Вівчаренко, Бражко, Яцик (Філатов, 81), Мельниченко (Ель-Хамліші, 70), Волошин, Попов (Горбач, 88), Діалло

Запас: Тугай, Танчак, Слюсар

Баварія U19: Шенк, Харольд, Яніцек, Бухманн, Саньянг, Веніг, Незірі (Юлдіз, 62), Айтамер (Діабрані, 72), Ваннер, Ібрагімович, Мамедова (Хепберн, 72)

Запас: Балліс, Моррісон, Хепберн

Голи: Яцик (7), Бражко (69, пін.) - Дібрані (90 1)

Раніше інформаційний портал "Коментарі" розповідали про те, хто був названий найкращим молодим футболістом Європи 2021 року.