Головна Новини Спорт футбол Барселона – Реал Мадрид: прогнози букмекерів на Ель Класіко
commentss НОВИНИ Всі новини

Барселона – Реал Мадрид: прогнози букмекерів на Ель Класіко

Сьогоднішнє Ель Класіко стане 255 грою між Барселоною та Реалом

28 жовтня 2023, 16:07
Поділіться публікацією:

Вже сьогодні відбудеться найважливіше протистояння у світі – Ель Класіко між каталонською “Барселоною” та мадридським “Реалом”. “Коментарі” проаналізували кому букмекери віддають перевагу та які коефіцієнти на цей матч.

Барселона – Реал Мадрид: прогнози букмекерів на Ель Класіко

Барселона святкує гол. Фото з відкритих джерел

Хто фаворит Ель Класіко

На перемогу мадридського клубу букмекери дають коефіцієнт 2,74, а в те, що сильнішою виявиться Барселона вони вірять трішки більше – 2,54. Проте така різниця скоріше обумовлена тим, що каталонці грають вдома. 

Статистика зустрічей

Перше Ель Класіко відбулось у 1916 році та с тих пір команди зіграли між собою 254 гри. “Королівський клуб” переміг 102 рази, а “Барселона” 100, ще 52 матчі закінчились внічию. Що стосується останнього офіційного матчу, то у квітні у півфіналі Кубка Іспанії “Реал” розгромив “синьо-гранатових” на “Камп Ноу” з рахунком 4:0.

Найкращі гравці в історії Ель Класіко

Найкращим бомбардиром в історії Ель Класіко є Ліонель Мессі, він забив 26 м’ячів. Друге місце ділять легенди “Реала” Кріштіану Роналду та Альфредо Ді Стефано – по 18 голів. Найбільше зіграних матчів в історії цього протистояння має Серхіо Бускетс, він зіграв рекордні 48 матчів. Слідом за ним йде Ліонель Мессі та Серхіо Рамос, які зіграли по 45 ігор.  

Найбільші перемоги

Для мадридського “Реала” найбільшою перемогою в історії є 8:2 в далекому 1935 році. “Барселона” ж обігрувала “Королівський клуб” з найбільшим рахунком 5:0, останній раз у 2010 році. 

Читайте також, сьогодні лондонський “Челсі” Михайла Мудрика вдома приймає “Брентфорд” в якому грає ще один українець Ярмолюк. Проте Мудрика не має навіть в заявці на матч. Стала відома причина відсутності українця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини