Балотеллі потрапив у ДТП в Італії: що з футболістом

Футболіст відмовився проходити тест на вміст алкоголю в крові на місці події

Футболіст турецького клубу “Аданадемірспор” Маріо Балотеллі вчора о восьмій вечора потрапив у ДТП в місті Брешіа, Італія. Автомобіль гравця було сильно розбито. Про це повідомляє La Gazetta dello Sport.

Балотеллі потрапив у ДТП приблизно після восьмої вечора. Сам гравець не постраждав, але його автомобіль отримав серйозні пошкодження.

На виклик прибули медики, рятувальники та поліцейські, які побачили, як Балотеллі самостійно вибирався з автомобіля. Футболіст перебував в шоковому стані та його хитало під час ходьби, тому його підвели до карети швидкої допомоги.

Балотеллі відмовився від тесту на алкогольне сп'яніння прямо на місці події. Поліцейські запропонували гравцю пройти його вже у лікарні. Від серйозних травм гравця врятували подушки безпеки, які спрацювали під час зіткнення. Варто зазначити, що це не перший раз, коли Балотеллі опинився в схожій ситуації, він вже був учасником ДТП у минулому.


Читайте також, що завершився судовий процес, що тривав квітня 2021 року, із звинуваченням Кетрін Майорги проти легенди футболу Кріштіану Роналду в зґвалтуванні. Суд прийняв рішення на користь португальця.

Нагадаємо, що портал Transfermarkt випустив топ найменших стадіонів клубів Європи, які грають у вищих дивізіонах своїх країн. Серед цього рейтингу опинилася і домашня арена клубу української Прем’єр-ліги, передають “Коментарі”.

Також зазначимо, що "Реал Мадрид” готується до змін на тренерському містку в наступному сезоні. Президент клубу, Флорентіно Перес, визначив новий курс, і однією з його ключових фігур може стати італійський фахівець Роберто Де Дзербі.