Усик відреагував на негативні прогнози щодо бою проти Ф'юрі

Олександр Усик відповів на заяви команди Тайсона Ф'юрі щодо майбутнього бою.

Український непереможний боксер та абсолютний чемпіон світу Олександр Усик відреагував на негативні прогнози від команди Ф’юрі та заявив, що це дає йому мотивацію бути сильнішим у матчі реванші проти Тайсона Ф’юрі.

Олександр Усик в інтерв'ю Ready to Fight прокоментував негативні для нього прогнози на реванш з Тайсоном Ф'юрі, які озвучила команда британського боксера, міністр розваг Саудівської Аравії Туркі Аль-Аш-Шейх та інші.

"Я хочу сказати всім цим людям – я вам дуже вдячний за цю мотивацію, дуже вдячний, що ви підтримуєте свого спортсмена. Дуже вдячний, що завдяки тому, що ви робите – я стаю сильнішим. Дякую вам велике", - сказав Усик.

Нагадаємо, що нинішній керівник розваг Саудівської Аравії Туркі Аль-Аш-Шейх записав спільне відео з Тайсоном Ф’юрі у якому звернувся до українського боксера. Саудівець назвав Ф’юрі чемпіоном та розкритикував Усика, який знімається у фільмі замість того, щоб готуватись до нового поєдинку. Натомість Тайсон Ф’юрі заявив, що у грудні на рингу буде велике шоу, де він нокаутує Усика.

Також поразку Усику прогнозує колишній абсолютний чемпіон світу у надважкому дивізіоні британець Леннокс Льюїс. За його словами Ф’юрі зробить висновки та повернеться на ринг сильнішим. Натомість інший британський боксер Дерек Чісора вважає, що Усик знову переможе Ф’юрі. За словами Чісори, Фю’рі втратив зв’язок з тренером, що було помітно по першому бою, коли між ними була паніка.

Реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі відбудеться 21 грудня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про перші шанси на перемогу у бою-реванші між Усиком та Ф'юрі.

Також "Коментарі" писали, що Усик очолив рейтинг найбільш високооплачуваних українських спортсменів у 2024 році. Скільки заробив боксер.