Усик показав, як готується вдруге перемагати Джошуа (ФОТО)

Усик продовжує підготовку до реваншу з Ентоні Джошуа

Український боксер Олександр Усик продовжує активно готуватися до реваншу з Ентоні Джошуа. Світлинами з тренування чемпіона світу за версіями WBA Super, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі поділилася Matchroom Boxing в Instagram.

У повідомленні йдеться, що спортсмен зараз активно готується до бою у Саудівській Аравії. Саме там має відбутися другий бій-реванш проти Ентоні Джошуа.

На опублікованих фото видно, що Олександр Усик тренується на березі моря, підіймаючи спеціальний ваговий м'яч, боксує у воді, працює із тренером "на лапах".

Відомо, що бій Усика та Джошуа має відбутися 20 серпня у місті Джидда в Саудівській Аравії. Вже відбулося оголошення реваншу між українським та британським боксерами.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Усик планує зібрати 1 млн доларів на реванші з Джошуа, щоб допомоги Україні. Відомий український боксер та чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Олександр Усик поділився майбутніми планами стосовно випуску 2000 унікальних токенів (NFT) на початку поєдинку — реваншу проти британського важковаговика Ентоні Джошуа. Саме так чемпіон з України має намір отримати майже мільйон доларів. Зібрані кошти будуть використані для надання фінансової підтримки співвітчизникам, які постраждали через військову агресію РФ. Згадувані токени для поєдинку Усик — Джошуа будуть виготовлені художником Досбраком, що виконував замовлення інших відомих боксерів, зокрема, Майка Тайсона і Конора Макгрегора. Важливо, що один з тих, хто купить NFT буде мати два квитки на бій.