Тайсон Ф'юрі назвав суму грошей, яку отримає за бій з Усиком

Один з найгучніших боксерських поєдинків 2024 року, бій Олександра Усика проти Тайсона Ф'юрі, принесе британцю близько 100 млн фунтів.

Кілька днів тому стала відома дата довгоочікуваного бою між чемпіонами з боксу у важкій вазі Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі. Бій відбудеться 17 лютого 2024 року в Саудівській Аравії. Тепер британський боксер розповів, скільки грошей він отримає за цей бій.

Вболівальники довго чекали зустрічі цих двох боксерів на рингу. Ще минулого року проводились переговори, однак вони були зірвані. Тайсон Ф'юрі вимагав більше грошей за поєдинок. Однак боксери все ж домовились про бій, який відбудеться 17 лютого, а 35-річний Ф'юрі розповів, скільки отримає за вихід у ринг з Усиком.

"Люди казали, що цього бою не буде, що я боявся і тікав. І що щойно сталося? Я ось-ось зароблю ще 100 мільйонів фунтів", - сказав Тайсон Ф'юрі виданню Marca, яке вказує, що сума може бути ще більшою.

Найбільший гонорар у боксі був у Флойда Мейвезера за поєдинок з Менні Пак'яо. Тоді боксер отримав близько 150 млн доларів, однак усі інші гонорари менші ніж 100 млн. Наприклад легендарний реванш Майка Тайсона та Евандера Холіфілда, який посідає 5 сходинку за найбільшими гонорарами мав розмір 38 млн.

Нагадаємо, що Тайсон Ф'юрі є чинним чемпіоном WBC, а українець Олександр Усик володіє титулами WBA, WBO і IBF. Переможець поєдинку в Саудівській Аравії стане володарем усіх чотирьох головних боксерських поясів та отримає звання абсолютного чемпіона світу у боксі, вперше за декілька десятків років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олександр Усик запропонував Тайсону Ф’юрі приїхати в Україну: що відповів британський боксер.

Також "Коментарі" писали, що The Ring оновив список P4P: на яких місцях Усик та Ломаченко.