Перший коментар Усика після перемоги над Чісорою

Олександр Усик поки не визначився, чи вважає цей бій найкращим у своїй кар'єрі

Український боксер Олександр Усик прокоментував перемогу над Дереком Чісорою роздільним рішенням суддів у бою за титул чемпіона світу за версією WBO International.

"Чи був це моїм найкращим боєм? Не знаю. Ось чесно, не можу відразу сказати. Сьогодні я знову довів, що готовий брати участь в суперважкій вазі. Які плани далі? Ще не знаю. Хочеться швидше поїхати додому, зустрітися з рідними і близькими, відпочити. А далі починати підготовку до наступного поєдинку. З ким хочу зустрітися? Ентоні Джошуа, привіт, я бачив, ти стежив за сьогоднішнім боєм. Яка моя мета? Стати абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі ", - заявив український боксер.

Після цієї перемоги Усик став претендентом на титул чемпіона світу за версією WBO. Зараз в активі українця 18 перемог в 18 боях, 13 з яких він завершив нокаутом.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Усик переміг Чісору на його території.

У ніч на перше листопада в Лондоні на знаменитому стадіоні "Уемблі" український боксер Олександр Усик в другому бою з суперважкій вазі переміг британця Дерека Чісору одноголосним рішенням суддів. Суддівські записки зафіксували 117: 112, 115: 113 (двічі).