Ф’юрі переможе Нганну достроково: коефіцієнти букмекерів на бій

Тайсон Ф’юрі є беззаперечним фаворитом в бою з Френсісом Нганну

Вже завтра 28 жовтня в Саудівській Аравії в місті Ер-Ріяд відбудеться поєдинок у надважкій вазі між британцем Тайсоном Ф’юрі та камерунцем Френсісом Нганну. “Коментарі” подивилися коефіцієнти букмекерів на цей бій.

Перед боєм

Бій між Тайсоном та Френсісом буде десятираундовим. На кону стоятиме пояс WBC “Чемпіон Ер-Ріяда” зроблений спеціально для цього поєдинку.

Ф’юрі є непереможним боксером (33–0–1, 24 KO) та володіє титулом чемпіона світу за версією WBC. Свій останній поєдинок він провів у грудні 2022 року, проти британського ветерана Дерека Чісори, якого переміг технічним нокаутом в 10 раунді.

Френсіс Нганну є колишнім чемпіоном UFC маючи рекорд в MMA 17 перемог (16 достроково) та 3 поразки. Останній поєдинок він провів захищаючи титул UFC у важкій вазі проти Сіріла Гана в січні 2022 року. “Хижак” переміг одноголосним рішенням суддів. Після цього не продовжив контракт з UFC та став вільним агентом.

Які шанси в Нганну на думку букмекерів

Не потрібно бути професійним експертом аби розуміти, що Френсіс Нганну є повним андердогом в бою проти Тайсона Ф’юрі. Для “Хижака” з Камеруну цей поєдинок є дебютним в боксі, а “Циганський король” є непереможним після 34-х боїв. Букмекери також не дають великих шансів Нганну: перемога Ф’юрі (коефіцієнт 1,11), перемога Нганну (9,5). На дострокову перемогу Ф’юрі коефіцієнт 1,19, в той час, як у Нганну – 10,50. В те, що Ф’юрі переможе за очками вірять менше (6,2), а для камерунця тут прогноз дуже невтішний – коефіцієнт 70. На нічию ж шанс, як завжди в боксі, дуже невеликий, – коефіцієнт 40.

Читайте також, британський чемпіон WBC у надважкій вазі, який 28 жовтня проведе бій із колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну, заявив, що його бій з Олександром Усиком має точно відбутися в грудні, інакше в українського чемпіона будуть проблеми.