Бій-реванш Усик - Джошуа: стало відомо, як розподілять гонорари

Гонорари у реванші Усик - Джошуа будуть розподілені 50 на 50

Промоутер чемпіона світу в суперважкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк розкрив карти щодо відсоткового співвідношення гонорарів, які отримають Ентоні Джошуа і його клієнт за бій-реванш, якщо такий відбудеться. Як інформує видання "Коментарі", слова промоутера наводить "Tribuna".

Олександр Красюк зазначив, що про гонорар вже нічого говорити, тому як ці умови були обговорені ще перед першим боєм. Тоді обговорили, що в разі бою-реваншу як британець, так і українець отримають порівну, тобто 50 на 50. Олександр Усик істотно виграє від повторного поєдинку, адже в першому бою попри перемогу український боксер отримав лише 25% гонорару. Тоді як британський важкоатлет отримав 75%. Точні суми, які отримали бійці, не озвучуються.

Зазначимо, що ще на старті переговорів між командами Усика і Джошуа обговорювалася опція реваншу на випадок поразки британського боксера. Отже, у Джошуа перестрахувалися і тепер активно готуються до бою-реваншу, щоб спробувати відібрати чемпіонські пояси в українського боксера.

Також читайте на порталі "Коментарі" - по приїзду до Києва після перемоги в бою з Ентоні Джошуа Олександр Усик дав велику пресконференцію. Одне з перших питань, яке поставили боксеру журналісти, стосувалося гонорару, що отримає український чемпіон. Це питання роздратувало Усика. Той заявив, що зараз у всіх на думці тільки гроші й при цьому мало хто замислюється, як ці гроші дістаються, який виснажливий шлях потрібно пройти. Боксер заявив, що коли він проводив виснажливі тренування, то не думав про гонорар.