Головна Новини Спорт зимові види спорту У Росії чемпіонка світу з фігурного катання скоїла суїцид: що було в записці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії чемпіонка світу з фігурного катання скоїла суїцид: що було в записці

У Москві померла 20-річна чемпіонка світу з фігурного катання Катерина Александровська

18 липня 2020, 22:57 comments2964
Поділіться публікацією:

У Москві покінчила з собою 20-річна фігуристка Катерина Александровська, яка є чемпіонкою світу серед юніорів парному катанні. Про це передає ТАСС.

У Росії чемпіонка світу з фігурного катання скоїла суїцид: що було в записці

За даними ЗМІ, тіло спортсменки виявили біля будинку на вулиці 1905 року, а поруч з померлою була знайдена записка, де було написано одне слово: "люблю". Правоохоронці розглядають суїцид як причину смерті.

Повідомляється, що Александровська народилася в Москві 1 січня 2000 року, до 2011 року тренувалася в жіночому одиночному катанні. Пізніше спортсменка пішла в парне катання, переїхавши в Дніпропетровськ, але потім знову повернулася в російську столицю. Чотири роки тому почала працювати з Харлі Уїндзором, з яким під прапором Австралії взяла титул чемпіонки світу серед юніорів в 2017 році.

Як розповів тренер спортсменки Андрій Хекало, дівчина з початку цього року лікувалася від епілепсії. Одного разу у неї був сильний напад, що ледь не закінчився летально. Діагноз спортсменки фактично знаменував закінчення спортивної кар'єри. Дівчина була в депресивному стані, до того ж, напередодні у неї помер батько. Тренер зазначає, що після виписки з лікарні Александровська стала допомагати працювати з юними фігуристами, хоча і продовжувала лікуватися. Колеги загиблої, опитані ЗМІ, заявили про життєрадісність, працездатність та талановитість спортсменки, зазначивши, що ніхто не міг передбачити самогубство.

Нагадаємо, пішла з життя бронзова призерка Олімпіади-2018.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини