Головна Новини Спорт футбол Визначилися всі команди, які будуть представляти Україну в єврокубках
commentss НОВИНИ Всі новини

Визначилися всі команди, які будуть представляти Україну в єврокубках

«Колос» вперше в історії зіграє у Лізі Європи

29 липня 2020, 22:12
Поділіться публікацією:

Визначився останній, п'ятий, представник від України в єврокубках наступного сезону. Ним став "Колос", який у фінальній грі плей-офф за УПЛ путівку в Лігу Європи обіграв "Маріуполь". Про це пише "РБК-Україна".

Визначилися всі команди, які будуть представляти Україну в єврокубках

Команди не змогли визначити сильнішого за 90 хвилин, а в екстра-таймі вдалося повести в рахунку команди з київської області. На 95 хвилині Денис Антюхов головою замкнув подачу Володимира Лисенка. "Маріуполю" до кінця поєдинку так і не вдалося відігратися.

Завдяки цій перемозі підопічні Руслана Костишина вперше у своїй історії гратимуть в єврокубках. Команда розпочне виступи з другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи, жеребкування якого відбудеться 31 серпня, а матч – 17 вересня.

Варто відзначити, що для "Колоса" це дебютний сезон в УПЛ. Ще в минулому сезоні команда грала в Першій лізі.

Також путівку в другий по силі єврокубковий турнір завоювала бронзовий призер луганська "Зоря", яка потрапила в груповий етап, і четверта команда УПЛ чернігівська "Десна", що стартує з третього кваліфікаційного раунду.

Чемпіон України донецький "Шахтар" стартує в груповому раунді Ліги чемпіонів, а віце-чемпіон – київське "Динамо" в третьому кваліфікаційному раунді.

Нагадаємо, ультраскиївського "Динамо" зібралися біля стадіону "Динамо" ім. Лобановського, де зараз знаходиться головний тренер киян Мірча Луческу. Румунський тренер приїхав на стадіон на товариський матч "Динамо" U-19, а перед цим поклав квіти до пам'ятника Лобановському.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини