Головна Новини Спорт футбол У чемпіонаті України з футболу новий лідер
commentss НОВИНИ Всі новини

У чемпіонаті України з футболу новий лідер

Полтавський клуб продовжує всіх дивувати в новому сезоні

3 жовтня 2020, 16:59
Поділіться публікацією:

Полтавська "Ворскла" в матчі п'ятого туру чемпіонату України з футболу (УПЛ) на виїзді зіграла внічию зі Спортивним клубом "Дніпро-1" рахунком 2:2.

У чемпіонаті України з футболу новий лідер

Олександр Назаренко вже на 14-й хвилині забив перший м'яч, скориставшись нерозторопністю захисників. Однак незабаром полтавський клуб перехопив ініціативу, і в кінці першого тайму Владислав Кулач вразив ворота суперника.

Після перерви команди обмінялися голами. Спочатку Ібраїма Кані вивів вперед вже гостей, проте в доданий до другого тайму час Сергій Булеца встановив остаточний рахунок.

Таким чином, після п'яти турів у полтавської команди 11 очок, що на одне більше, ніж у київського "Динамо". Однак підопічні Мірчі Луческу свій матч п'ятого туру проти "Зорі" ще не зіграли.

Як раніше повідомляли "Коментарі", "Динамо" і "Шахтар" дізналися суперників на груповому етапі Ліги чемпіонів.

"Динамо" зіграє в квартеті G разом з "Барселоною", "Ювентусом" і "Ференцварош".

У Києві вболівальники (якщо вони будуть на трибунах) точно побачать Кріштіану Роналду і Ліонеля Мессі, двох кращих гравців сучасності. Ну і угорський клуб виглядає "темною конячкою", але не забуваємо про тренерську дуель. Сергій Ребров приїде до Києва, щоб поборотися проти рідного клубу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини