Головна Новини Спорт футбол Один з найтитулованіших клубів Європи ледь не зганьбився в Португалії: суперники пробили 25 пенальті
commentss НОВИНИ Всі новини

Один з найтитулованіших клубів Європи ледь не зганьбився в Португалії: суперники пробили 25 пенальті

"Мілан" лише в серії пенальті зміг здолати опір "Ріу Аве"

2 жовтня 2020, 00:56
Поділіться публікацією:

Італійський "Мілан", за який довгий час грав нинішній головний тренер збірної України Андрій Шевченко, лише в серії пенальті здолав португальську "Ріу Аве" і вийшов в груповий етап Ліги Європи.

Один з найтитулованіших клубів Європи ледь не зганьбився в Португалії: суперники пробили 25 пенальті

Суперники за 90 хвилин гри так і не виявили сильнішого, закінчивши основний час внічию — 1:1. Спочатку Алексіс Салемакерс вивів італійців вперед, але на 72-й хвилині Жералдеш зрівняв цифри на табло. Командам довелося грати два екстра-тайму, і лише на 120-й хвилині італійці змогли зрівняти рахунок. І то з пенальті. Хакан Чалханоглу підійшов до м'яча і відповів на гол Желссона.

А потім почалася серія пенальті, яка тривала 24 удари. Довелося навіть воротарям виконувати спроби, до слова, обидва не забили. Вирішальний сейв зробив Джанлуїджі Доннарумма, ніж та вивів свою команду далі! 10: 9, такий рахунок в серії!

Нагадаємо, жеребкування групового етапу Ліги Європи відбудеться в п'ятницю, о 14.00. Серед учасників елітного раунду буде і українська "Зоря".

Як раніше повідомляли "Коментарі", "Динамо" і "Шахтар" дізналися суперників по груповому етапу Ліги чемпіонів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини