Головна Новини Спорт футбол Київське "Динамо" буде тренувати іноземець
commentss НОВИНИ Всі новини

Київське "Динамо" буде тренувати іноземець

Сергій Ребров вже відповів відмовою

22 липня 2020, 10:59
Поділіться публікацією:

Повернення Сергія Реброва на пост головного тренера футбольного клубу "Динамо" не відбудеться. Як стало відомо Dynamo.kiev.ua, 46-річний наставник угорського "Ференцвароша", отримавши днями пропозицію від українського клубу, в результаті відповів відмовою.

Київське "Динамо" буде тренувати іноземець

Тепер керівництво "Динамо" змушене перейти до розгляду інших кандидатів на посаду головного тренера команди. Попри чутки навколо наставника луганської "Зорі" Віктора Скрипника, кандидатура цього фахівця поки не є пріоритетною для "біло-синіх".

Крім того, як стало нам відомо, в "Динамо" взагалі не розглядають варіант із запрошенням Юрія Калитвинцева. А от кандидатура головного тренера полтавської "Ворскли" Юрія Максимова в полі зору керівництва "Динамо" знаходиться.

Нарешті, в "Динамо" розглядає варіант із запрошенням іноземного фахівця, але це точно не хорват Ненад Білиця, про якого повідомлялося напередодні. Ім'я цього тренера на час початкової стадії переговорів тримається в суворій таємниці, але воно чудово відомо українським вболівальникам.

Як раніше повідомляли "Коментарі", футбольний клуб "Динамо" залишився без головного тренера.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини