Український рятувальник поставив другий світловий рекорд у США за два дні

Новий день – новий світовий рекорд від українського рятувальника

Команда з пʼяти учасників із різних країн світу, у склад якої входив наш вогнеборець Олександр Баран, встановила новий світовий рекорд. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Команда пробігла естафету із вражаючим часом 1:13:45 у категорії 40+.

Нагадаємо, у Сполучених штатах Америки триває World Firefighter Challenge Championship-2024. Сьогодні відбудуться фінальні забіги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Сполучених Штатах Америки український вогнеборець встановив світовий рекорд на Чемпіонаті світу рятувальників

На змаганнях World Firefighter Challenge Championship 2024 рятувальник із української команди разом із колегою з Флориди вразили всіх, встановивши світовий рекорд. Олександр Баран у тандемі з Макензі Бріггс під час кваліфікації пробігли дистанцію з вражаючим часом 1:09.91 в категорії чоловічого тандему 40-44 роки. Цей результат демонструє високий рівень підготовки, майстерності та командної роботи наших рятувальників, зазначають в ДСНС.

Читайте також: "Гарячі новини": австралійські пожежники представили нові календарі на 2025 рік

Ось уже кілька років австралійські пожежники позують для незвичайного календаря, який не лише покликаний захищати дітей і тварин, а й став неабияким популярним по всьому світу.

І цього разу знаменитий календар не змінив рецепту свого успіху й продовжує вшановувати багатьох тварин за добру справу. У той час як видання 2024 року представило невелике нововведення, пропонуючи не один, а шість варіантів календарів, цей новий рік обіцяє йти тим же шляхом. Вийшло п’ять нових календарів, у яких виділено: котів, тварин, коней, собак і, нарешті, героїв.

З моменту свого заснування в 1993 році календар австралійських пожежників зібрав понад 3,5 мільйона доларів на підтримку різних цілей, головним чином спрямованих на охорону дикої природи та здоров’я дітей. Однак цього року вони роблять ще один крок вперед, надаючи допомогу тим, хто пережив урагани Хелен і Мілтон у Сполучених Штатах.