У Запоріжжі відбудеться відкриття змагального сезону Ліги TMS з бразильського джіу-джитсу

Організація стартує з дводенного чемпіонату TMS UKRAINIAN CUP ZAPORIZHZHIA

У суботу та неділю, з 22 по 23 січня, у Запоріжжі у Палаці спорту "Юність" відбудеться відкритий турнір з бразильського джіу-джитсу – TMS UKRAINIAN CUP ZAPORIZHZHIA.

Реєстрація на турнір TMS UKRAINIAN CUP ZAPORIZHZHIA доступна до 16 січня включно на платформі Smoothcomp (https://tms.smoothcomp.com/ru/event/6327).

Чемпіонат проходитиме за звичним для багатьох розкладом.

Першого дня виступатимуть спортсмени дитячого та юнацького дивізіону від 4-х до 17 років у категоріях GI та NO-GI. У другий день на глядачів очікують зустрічі між спортсменами дорослого дивізіону, також у категоріях GI та NO-GI. У фіналі вечора відбудуться сутички в абсолютних вагових категоріях, де зустрінуться переможці всіх вагових дивізіонів. За результатами виступів спортсменів буде визначено найкращі команди.

Варто зазначити, що цього року організатори приготували кілька нововведень – відкрилися абсолютні вагові категорії у розділі NO GI (без кімоно) для білих поясів та категорії MASTERS (чоловіки від 30 років). І одна абсолютна вагова у категорії GI (кімоно) для спортсменів дорослого вагового дивізіону. За традицією, призери абсолюток отримають призи від Ліги TMS.

Відкриття турніру відбудеться 22 січня о 10.00. Вхід для глядачів безкоштовний, за умови дотримання карантинних норм.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що українець потрапив до рейтингу найбагатших боксерів світу. Крім того, у в'язницю за бійку на хокеї: перший у світовій історії інцидент стався у матчі НХЛ. Також українські журналісти визначили ТОП-10 спортсменів 2021 року.