Без мами залишився маленький хлопчик: на війні з росіянами загинула колишня футзалістка збірної України

У Елеонори Мальцевої залишився син

У війні з російськими загарбниками наша країна несе важкі втрати з числа найкращих синів і доньок. Вчора, 31 липня на лінії фронту загинула екс- футзалістка української збірної Елеонора Мальцева. Захисниці виповнилось тільки 34 роки.

"На війні загинула колишня футзалістка "Біличанки" та збірної України Елеонора Мальцева. Їй було лише 34... Вічна пам'ять!", - інформує Women's sport UA.

Спортсменка родом з селища Коцюбинське, що на Київщині. Як професійна спортсменка, вона успішно виступила в складі команди "Біличанка-НПУ", що десять разів виборювала звання чемпіона України з футзалу. Ще Мальцева входила до складу збірної України з футзалу.

Як тільки почалась війна, спортсменка пішла в ряди військових, була волонтеркою. Мальцева воювала за незалежність нашої країни ще з часів АТО. І от тепер вона загинула в цій безжалісній війні, без маминої опіки залишився неповнолітній син.

"Безжалісна війна забрала життя військової, волонтерки, футзалістки "Біличанка" та збірної України, а найголовніше – людини з великим серцем, яка безмежно любила Україну! У памʼяті Елеонора залишиться життєрадісною та усміхненою навіть на позиціях. За часів АТО мав нагоду особисто навідувати нашу захисницю. Щирі співчуття рідним та близьким! Схиляємо голови у глибокій скорботі!", - повідомив Коцюбинський селищний голова Сергій Даніш у власному Telegram-каналі.

Про важку втрату Мальцевої ще повідомив її однокласник Андрій Ренкас: "Це моя однокласниця, найдобріша, найщиріша. І вона тепер з богами. Елеонора Сергіївна Мальцева –донька, мама, сестра, подруга, офіцер ЗСУ. Ми домовлялись після перемоги обійнятися і заплакати за усіма, але плачу я та всі її рідні та близькі. Вона обʼєднала так багато людей. Просила цінувати подвиги воїнів, бути гідними", - пише

Ренкас в соціальних мережах.

Військові побратими пам'ятають захисницю, як військову леді зі сталевими нервами, що завжди була тільки попереду.

"Війна тебе загартувала! Бути осторонь бойових дій – це не про тебе! З 2014 року і дотепер успішно виконувала бойові завдання на різних запеклих напрямках. Війна забирає кращих! Не один день і місяць разом виконували завдання на сході нашої країни. Пам'ятатиму тебе усе своє життя!", - відізвався про захисницю ще один військовий Руслан Ратушняк в соціальних мережах.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на війні з росіянами загинув український актор