Проект Суперліги не буде реалізований після виходу клубів АПЛ

Віце-президент Суперліги Андреа Аньєллі прокоментував вихід з турніру шести клубів АПЛ

Президент "Ювентуса", віце-президент Суперліги Андреа Аньєллі під час своєї прес-конференції заявив, що проект Суперліги не зможе бути реалізований після виходу шести англійських клубів. Про це пише Sky Sports.

"Говорячи чесно і відверто, немає. Очевидно, що це не так", - відповів Аньєллі на питання про те, чи може проект все ще бути реалізований.

Проте він досі упевнений, що це міг бути кращий турнір.

"Я як і раніше переконаний в красі цього проекту, в тій цінності, яку він міг би принести футбольній системі. Цей турнір міг би стати кращим в світі, але немає. Турнір з шести команд - це неможливо", - додав Аньєллі.

Нагадаємо, що раніше "Манчестер Юнайтед", "Тоттенхем", "Арсенал", "Ліверпуль", "Челсі" і "Манчестер Сіті" оголосили про вихід з нового турніру і бажання повернутися в Асоціацію європейських клубів.

В УЄФА вже відреагували на цю новину.

"Вчора я сказав, що вміння визнавати помилки - це похвально. А ці клуби допустили велику помилку. Зараз важливо разом рухатися вперед і заново вибудувати ту єдність, яка існувала в цьому виді спорту раніше", - заявив президент організації Александер Чеферін.

Всі власники англійських клубів виступили з офіційними заявами і попросили пробачення у своїх фанатів.

Також до англійських команд приєдналася іспанська "Атлетіко", яка теж залишила скандальний турнір.

Додамо, що всім учасникам Європейської Суперліги загрожували санкції від УЄФА, аж до виключення з національних чемпіонатів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ризі вбили колишнього футболіста київського "Динамо".