Найтитулованіша спортсменка України зрадила країну та втекла до окупованого Криму

Яна Клочкова поїхала з Києва

Відома в Україні плавчиня Яна Клочкова пропала з інформаційного простору після початку війни. Яна жодним словом не висловилась про війну в своїй країні, а потім закрила власні сторінки в соціальних мережах.

Телеведучий Слава Дьомін розповідає, що спортивна знаменитість разом з батьками і сином мешкає на території незаконно анексованого Криму. Вона перейшла на сторону зла, зареєструвавшись в забороненому в нашій країні додатку "ВКонтакте".

Державу з агресорськими планами підтримує і матір спортсменки. Вона постить на своїх сторінках георгіївську стрічку.

"Таке враження, що Клочкова живе в іншій реальності. Хоча не будемо забувати з ким свого часу вона дружила. Нагадаю, що 2006 року Яна була близька до українського президента-втікача Віктора Януковича. І навіть була обрана депутатом Харківської міської ради від "Партії регіонів", - розповів телеведучий в програмі "Слава ПРО".

До слова, українка Яна Клочкова - плавчиня, чотириразова олімпійська чемпіонка, найтитулованіша спортсменка нашої країни в історії Олімпійських ігор. Спортсменка має 50 встановлених рекордів України. Але в січні 2008 року знаменитість зробила заяву про вихід з великого спорту.

Клочкова родом з Сімферополя. Потім вона переїхала в Харків, ще пізніше в Київ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українська співачка зрадила Україну і випустила пісню, де підтримала окупантів. Виконавиця з України Яна Соломко, що родом з Полтави, прийняла рішення поступити, як її колишня колега з групи "Real O" Регіна Тодоренко й зрадила свою країну. Зірка записала нову пісню "ННН", яку присвятила загарбникам.