Хотів закосплеїти Тайсона: хто з боксерів намагався відкусити вухо своєму опоненту на Олімпіада-2020

Новозеландський спортсмен ледь не залишився інвалідом після чергового бою на Олімпійських іграх

На турнірі з боксу на Олімпійських іграх в Токіо стався цікавий інцидент. У поєдинку 1/8 фіналу турніру марокканець Юнес Баала спробував вкусити свого суперника Девіда Ньіку з Нової Зеландії. Африканець намагався вкусити опонента за вухо, але той ухилився. Про це повідомляє One News.

На відеоповторі чітко видно, як Баала намагався схопити зубами вухо новозеландця.

Брудний прийом не допоміг Юнесу, він зазнав поразки. Поєдинок закінчився перемогою новозеландця з рахунком 5:0. Девіда Ньіку вийшов у чвертьфінал, а марокканець завершив виступ на турнірі.

Відзначимо, що в липні 1997 року легендарний важкоатлет американець Майк Тайсон проводив бій-реванш зі співвітчизником Евандером Холіфілдом. У кінцівці бою Тайсон відкусив противнику частину вуха. Пізніше Холіфілд став випускати власний соус барбекю і в рекламі обіграв момент з укусом Тайсона.

Нагадаємо, що британська спортсменка Кімберлі Вудс, яка виступає в гребному слаломі, розридалася після отримання штрафу в фінальному заїзді Олімпіади-2020 в Токіо. Про причину сліз дівчини дізнавайтесь із нашого матеріалу.

Додамо, що розігруюча збірної США з баскетболу Сью Берд в матчі олімпійського турніру в Японії з Нігерією віддала 13 результативних передач. Таким чином 40-річна Берд, яка виступала прапороносцем збірної США на церемонії відкриття, встановила новий рекорд XXI століття за кількістю передач в матчах Олімпійських ігор. Це кращий результат з 1996 року, коли її співвітчизниця Тереза ​​Едвардс зробила 15 передач. Всі деталі доступні за посиланням, яке вказано раніше.