Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Хабіб Нурмагомедов - Джастін Гетжі: о которій бій і де дивитися
commentss НОВИНИ Всі новини

Хабіб Нурмагомедов - Джастін Гетжі: о которій бій і де дивитися

Хабіб і Гетжі вийдуть в октагон ближче до півночі

24 жовтня 2020, 10:57
Поділіться публікацією:

У суботу, 24 жовтня, відбудеться головний бій року в UFC, промоції, який займається організацією боїв без правил. В рамках турніру UFC 254 на Бійцівському острові в Об'єднаних Арабських Еміратах в октагон на титульний бій вийдуть Хабіб Нурмагомедов і Джанстін Гетжі. "Коментарі" розповідають читачам, що це за поєдинок і де його можна подивитися.

Хабіб Нурмагомедов - Джастін Гетжі: о которій бій і де дивитися

32-річний Хабіб Нурмагомедов — одна з головних зірок промоушену на даний момент. В активі росіянина 28 боїв, і всі вони закінчувалися перемогами, причому більшість з них — достроково. Хабіб більше схильний до ведення бою в партері (навички самбо позначаються), хоча бували приклади і хороших нокаутів в "стійці".

31-річний Джастін Гетжі — претендент на титул чемпіона в легкій вазі. Кар'єра американця не настільки яскрава, два і дві поразки в 22 боях є в рекорді Гетжі. Незважаючи на все це, він є володарем титулу тимчасового чемпіона організації після перемоги над Тоні Фергюсоном технічним нокаутом.

Головний кард вечора розпочнеться о 21.00 за київським часом, і його покаже телеканал Setanta. Вихід Хабіба і Гетжі запланований ближче до півночі.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в липні від COVID-19 помер батько Хабіба.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини