Як Мессі поздоровив свого відданого фаната, яким виявився сторічний дідусь (ВІДЕО)

Дідусь занотовує кожен гол легендарного футболіста з моменту його дебюту за "Барселону"

14 липня Ліонель Мессі записав відео для 100-річного вболівальника "Барселони" Ернана Мастранджело, який веде статистику всіх голів, забитих легендарним аргентинцем з моменту його дебюту в професійному футболі. Про це повідомив онук відданого фаната Джуліан Мастранджело у своєму Twitter.

З моменту дебюту Мессі в "Барсі" він записував всі голи Лео, вказуючи команду, проти якої грав Мессі, і дату матчу.

Джуліан Мастранджело поділився відео в Instagram, представляючи свого діда як найбільшого шанувальника Мессі та показуючи рукописні листи із записом всіх голів футболіста. В цілому Ернан записав понад 730 голів у свій блокнот, який він ретельно веде протягом багатьох років.


Дідусь записує голи аргентинця після кожної гри, хоча у нього немає ні смартфона, ні комп'ютера. Коли Ернан не може подивитися матчі Мессі, він дзвонить своєму онукові, щоб дізнатися, скільки голів забив його улюблений гравець.

Завдяки онукові Ернана, який відсвяткував своє 100-річчя 11 липня, відео з відданим фанатом, що тримає в руках заповнений від руки блокнот, стало вірусним, і відразу після фіналу Кубка Америки Лео відправив старому повідомлення, подякувавши йому за підтримку і додавши.


"Привіт, Ернан! До мене дійшла ваша історія і мені здається божевіллям, що ви так завзято дотримуєтеся своїх цілей. Я хочу передати вам міцні обійми, подякувати вам за виконану роботу, за те, що ви відстежуєте велику кількість матчів та побажати вам всього найкращого. До скорої зустрічі!", - сказав Мессі у своєму зверненні.

Віковий фанат був здивований і спочатку не повірив, що до нього звертається його кумир. "Не говори мені, що це Мессі", - вимовляє Ернан Мастранджело на початку відео. Його онук підтвердив побачене, але дід, не вірячи своїм очам, запитав: "А де він? Вдома?". Онук підтвердив, що хоч Мессі й знаходиться в Барселоні, але зміг відправити вітання своєму відданому фанату.

Нагадаємо, що з 2017-го року футболіст відомого іспанського клубу "Барселона" Ліонель Мессі отримав вражаючу зарплату, яка сумарно перевищила 555 мільйонів євро. Робочий день Мессі обходиться "Барселоні" у понад 210 тисяч євро. Футболіста вже назвали найбагатшим спортсменом в історії. Про загальну суму його статків можна дізнатися з нашого матеріалу.