Від раку помер футболіст італійського ФК

Футболіст боровся зі своєю хворобою протягом довгого часу

Стало відомо про смерть молодого футболіста Віллі Брасіано Та Бі, який був півзахисником у футбольному клубі "Атланта". Його серце перестало битися на 22-му році життя. Про це інформує Fanpage.it.

За словами джерела, футболіст довгий час боровся з раком печінки. Останні кілька місяців він провів на батьківщині разом зі своєю сім'єю. Вчора, 23 лютого, було повідомлено про його смерть. Інформацію про це підтвердили на сторінці футбольного клубу в Instagram.

"Ми з глибоким хвилюванням поділяємо біль членів сім'ї через передчасну смерть Віллі Брасіано Та Бі. Його мрія занадто рано була зруйнована ... Віллі, спочивай з миром ", - написали його колеги в Мережі.

Віллі Брасіано Та бі народився в місті Диво, що в країні в Кот-д'Івуар, в Західній Африці. Він був вихованцем таких футбольних клубів як Муссу, Аджаму та академії АСЕК Мімозас. Крім того, він виступав за збірні U-17 та U-20.

Поповнив склад футбольного клубу "Атланта" Віллі Брасіано Та Бі в січні 2019 року. Вже незабаром він став лідером юнацької команди. Однак його кар'єра футболіста закінчилася 14 червня 2019 роки після матчу проти міланського "Інтера". У спортсмена було виявлено дуже серйозна хвороба, яка не дозволила йому продовжити свій шлях у світі футболу, а пізніше обірвала його життя.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що американська телеведуча раптово померла на наступний день після того, як зробила вакцинацію від COVID-19. Крім того, сайт інформував про смерть відомого російського актора Андрія Мягкова, який свого часу став зіркою фільмів "Іронія долі" і "Службовий роман".