Головна Новини Спорт футбол Вболівальники знайшли крайніх у скасуванні матчу Ліги націй, згадавши про динамівців
commentss НОВИНИ Всі новини

Вболівальники знайшли крайніх у скасуванні матчу Ліги націй, згадавши про динамівців

Диванні критики звинувачують гравців "Динамо" у скасованому матчі "Україна-Швейцарія"

18 листопада 2020, 20:20
Поділіться публікацією:

Як відомо, санітарний лікар Люцерна прийняв рішення відправити українську збірну з футболу на карантин, хоча багато хто вважав це рішення помилковим і навіть заангажованим. У зв'язку з цим довгоочікуваний матч "Україна-Швейцарія" так і не відбудеться. 

Вболівальники знайшли крайніх у скасуванні матчу Ліги націй, згадавши про динамівців

ФОТО: З відкритих джерел

"Цієї дискусії можна було уникнути, якби лікар кантону Люцерн не прийняв помилкове рішення. Наприклад, можна було перенести матч на 18 листопада і ще раз протестувати збірну України. ... Будь-яке рішення стосовно матчу, яке вирішить долю переможця не на полі, буде несправедливим. Жеребкування може навіть бути не на користь Швейцарії ", — заявив колишній президент УПЛ Томас Грімм.

Він також заявив, що наша команда була готова до матчу, і в складі української збірної було 13 здорових гравців.

Відомо, що подальша доля скасованого матчу буде в руках УЄФА, яка нібито не розглядає його перенесення, а буде покладатися на жеребкування. На думку експертів, її результат може принести українській збірній як перемогу, так і поразку, так і нічию.

Більшість футбольних уболівальників висловлюють підтримку на адресу гравців нашої збірної, однак, знайшлися і недоброзичливці, які пригадують, що перші випадки зараження коронавірусом були зафіксовані у гравців "Динамо". Їх Ігор Суркіс "пафосно доставляв на міні-чартері в Київ" вночі з 14 на 15 листопада:

"Замість того, щоб літаки ганяти заради піару, потрібно було заходів дотримуватися в клубі", "В" Динамо "бардак, заразилися самі, звалили всю збірну", — з обуренням пишуть вболівальники.

До слова, навіть Луческу дорікав Суркіса в недотриманні карантинних норм та недостатньому протистоянні "ковіду".

"Але як би там не було, пошук крайніх — остання справа. І в збірній ніхто і ніколи не ділить гравців на клуби, тому що це "одна сім'я", — підкреслив в одному зі своїх постів прес-аташе національної команди Олександр Гливинський.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини